Pages

Thursday, 6 December 2012

«Personal!» Menonton Filem di Masa Cuti !

Assalamualaikum ..
Musim cuti yang teramatlah boring ni , korang buat apa ? CJ sampai taktahu nak buat apa . What , ulangkaji ? Please lah , takkan lah kita nak study je all the time ? Rehatkan lah sikit minda dan otak kita ni hehe . CJ kat rumah memang tak study la , tusyen tu pergi la jugak hehe . Tahu tak apa CJ buat ? Watching movies lah ! Hehe dah banyaaakkk movie yang CJ tengok . So entri kali ni CJ nak kongsi antara 10 filem yang best lah . CJ susun ikut ranking okay ? Descending order , semakin ke bawah semakin best , bagi CJ lah okay hehe . Filem ke :
¤10 - Hantu Gengster

Filem apa yang ke-9 hingga tangga pertama ? Jom baca entri ni sepenuhnya !
  ¤9 - 8 Jam
¤8 - Ted

¤7 - Lagenda Budak Setan 2 "Katerina"

¤6 - Pe3

¤5 - Aku Terima Nikahnya

¤4 - The Amazing Spiderman

¤3 - Batman The Dark Night Rises

¤2 - In Time

¤1 - Istanbul Aku Datang


Hehe itu sebahagian sahaja daripada filem-filem yang CJ sempat tengok setakat ni hehe . Cuti kan panjang lagi ? So , banyak lagi la filem yang akan CJ tonton nanti , yeahh !

No comments:

Post a Comment

 

Menarik Lah !





Klik Sini !

Duit Anda !