Pages

Sunday, 9 December 2012

«Menarik!» Samsung Memperkenalkan Telefon Berskrin Fleksibel ?

Assalamualaikum ..
Tak jawab dosa haaa . Hee maaflah korang , CJ tak update sangat blog masa cuti ni sebab takde perkara sangat yang nak dikongsikan hehe . CJ kongsi perkara menarik je lah dengan korang semua ni ye . Berita ni dah lama and CJ baru teringat nak update pasal ni ngan korang . Samsung akan memperkenalkan telefon bimbit berskrin fleksibel tau ! Err , fleksibel pun tak tahu ? Erm macam kertas la boleh lipat-2 hee . Haa tak faham lagi ? Slow -,- . Nak gambar kasi tunjuk .


Bukan Samsung je tau . Nokia pun sama ! Jom baca entri ni sepenuhnya !
Hewhew .. Macam hebat je kan benda ni . Double wow gitu hehe . Henset yang keras macam batu diorang boleh buat lentur macam kertas ? Hm teknologi-2 .. Silap-2 masa depan nanti henset sama besar je dengan taik telinga haha . Senang sumbat terus dalam telinga kan kan kan hahaha . Okay mengarut . Jom tengok henset yang berkonsep sama keluaran Nokia .


Hehe mesti korang cakap yang Samsung punya lagi lawa kan ? Haha bagi CJ memang Samsung punya lagi lawa pun hehe . Hmm sebenarnya tak best jugak teknologi canggih ni , sebab canggih la tahap dewa sekalipun , kita tetap kena charge gadget tu kan haha . Ciptalah yang tak payah charge , kan senang nak guna all the time hehe . Hm CJ taknak explain pasal teknologi ni , AMOLED apa semua . Kalau korang nak tahu , tanya Datuk Sri Google bin Tun Yahoo! . Okey ? Chill , bubye :)

No comments:

Post a Comment

 

Menarik Lah !





Klik Sini !

Duit Anda !