Pages

Tuesday, 4 December 2012

«Menarik!» HandMade Teddy Bear !

Assalamualaikum ..
Hehe entri kali ni maybe kaum Hawa je yang suka . Tapi kalau ada kaum Adam yang suka pun CJ takde nak kisahnya haha . Korang suka teddy bear tak ? CJ ada teddy bear ! *malu+bangga+happy . Hehe tu pun si dia yang bagi ehem-2 . Kahkah . Okey cukup di situ . Teddy bear sekarang ni mahal-2 kan? Kalau kat Parkway tu agak mahal lah jugak kan walaupun mendanya kecik je hehe . So , apa kata kita buat sendiri ? Alaah senang and budget pun rendah je hehe . Takkan korang taknak kot buat teddy bear sendiri yang macam ni ?

Hehe nak kan kan kan ? Jom baca entri ni sepenuhnya ! First sekali , korang kena ada alat-2 ni ,

Pergi sediakan alatan kat atas ni dulu . Hee kalau dah ready , jom ke langkah seterusnya . Korang follow je steps kat bawah ni ye . Jangan ada yang tertinggal satu pun !








Dan hasilnya ... Tadaaaaa !

















Hee kira comel lah tu kan . Sekurang-2 nya kita buat sendiri kan ? Hehe . So , jimat la sikit hehe . Boleh la korang follow cara ni untuk bagi sebagai hadiah kat kawan korang ke pakwe/makwe korang ke hehe . Selamat mencuba , bye !

No comments:

Post a Comment

 

Menarik Lah !





Klik Sini !

Duit Anda !