Pages

Sunday, 2 December 2012

«Menarik!» Makanan Ringan Zaman Kanak-2 !

Assalamualaikum ..
Hoho lama kot tak update blog ni hehehe .. Maaf ye CJ pergi bercuti sekejap . Okay kali ni CJ bukan nak bercakap pasal holiday CJ sebab personal sangat hehe . Tapi CJ nak korang mengimbau kembali zaman kanak-2 korang dengan melihat beberapa keping gambar makanan ringan . Hehe semua gambar dalam entri ni CJ dah pernah makan suatu ketika dahulu hehe . *Macam la dah tua sangat kan .. Hee CJ pasti korang pernah makan makanan-2 ni semua . Kalau tak semua pun , pasti salah satu daripadanya hehe . Ingat tak makanan ni ?


>> Tora Aman dan Ding Dang ! Ada mainan kecik dalam benda ni kan hehe .

Jom baca entri ni sepenuhnya untuk mengimbau kembali zaman dahulu hehe .



 >> Tak tahu la coklat ni nama apa hehe . Tapi best sebab ada plastik yang boleh dimakan hehe .


>> CJ panggil coklat susu hehe . Best kot sebab ada rasa susu dan kopi hehe .


>> Coklat Bendera . CJ pasti zaman kecik-2 dulu mesti korang pernah beli coklat ni kat pasar ,kan ? hehe


>> Hehe CJ dulu , kalau beli menda alah ni , nak jilat coklat dia je , biskut dia tu tak makan sangat pon hehe .

>> Coklat ni mungkin yang paling mahal kot dulu hehe . Dia ada serbuk gula yang CJ panggil sebagai bedak hehe . 

Amacam korang ? Best dapat mengimbau kembali zaman kanak-2 dulu ? Hm kebanyakan makanan-2 ni masih ada di pasaran . Tapi agak sukar dah sikit nak jumpa . Yang penting , murah dan sedap . Budak-2 zaman sekarang ni tak makan sangat dah makanan-2 murah macam ni , diorang makan apa ? Cadbury , Ferrero Rocher , Kit Kat , apa lagi ? Hehe . 
Itu sahaja , terima kasih hehe :)

No comments:

Post a Comment

 

Menarik Lah !





Klik Sini !

Duit Anda !